Skridsikre Epoxygulve – Guide til at Skridsikre Glatte Epoxy gulve!

Overvejer du at få lagt et epoxygulv, så har du sikkert tænkt over hvorvidt disse flotte, fugefrie overflade er glatte og om de er skridsikre. I denne guide kigger vi nærmere på hvordan man gør gulvene skridsikre, så man ikke skal være bange for at falde.

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.

Kan epoxygulve gøres skridsikre?

Ja epoxy gulve er i sig selv et ret stabilt og skridsikkert gulv, man kan dog gøre det endnu mere skridsikkert ved at komme kvarts eller epoxysand i blandingen. Du kan bede din gulvmand om at gøre det endnu mere skridsikkert og så vil han med garanti vide hvor meget der skal i blanding og dermed øge sikkerheden.

i og med at epoxygulve er super skridsikre og samtidig har store fordele i forhold til hygiejne, så er det ofte brugt på slagterier, i børnehaver og skoler, på hospitaler, i klinikker, på skoler, i bagerier, på fabrikker, i køkkener, i restauranter, lagerlokaler, kontorer, vuggestuer og meget mere.

Er gulvet glat hvis der kommer vand, olie eller fedtstof på?

Stort set alle typer af epoxymaling er lavet så det er skridsikkert og derfor er det også resistent overfor diverse væsker og kemikalier. Epoxy gulve bruges ofte i industrien såsom på værksteder hvor der ofte spildes olie og andet, her er epoxy et foretrukket valg grundet den store skridstyrke.

Hvis du planlægger at få et nyt epoxygulv hjemme i boligen og du samtidig har små børn, hunde, katte eller andre dyr som du er bange for vil glide fordi gulvene er glatte, så kan du få gulvmanden til at blande ekstra epoxysand eller kvarts i for endnu højere sikkerhed mod skridning.

Fordele ved epoxygulve?

  • Epoxygulve kan gøres skridsikkert med kvarts eller sand
  • Uendeligt mange slags designs
  • Nem rengøring og vedligeholdelse
  • Langtidsholdbart og kan klare stor belastning
  • Kan bruges både i private hjem og erhverv
  • Undgå skimmelsvamp og beskidte fuger på badeværelset
  • Langt billigere end fliser og klinker

Er epoxy velegnet til vådrum?

Epoxy er i den grad velegnet til vådrum og badeværelser. Det er yderst resistent overfor vand og så er det samtidig utrolig nemt at fjerne vand og rengøre efter du har været en tur i badet. Ikke nok med det så er epoxy dekorativt og du kan opnår stort set alle slags designs.

Så hvad enten du ønsker en hel blank og ensartet overflade på dit epoxygulv i vådrummet eller du ønsker med glitter, eller andre spændende detaljer, så kan stort set alt lade sig gøre.

Det er vigtigt at du i badeværelset vælger et skridsikkert og ikke glat gulv og derfor er epoxy et rigtig godt valg. Du kan både få de flotte og homogene overflade, let vedligeholdelse og så er det sikkert og behageligt at gå på selv når der ligger vand.

Hvorfor er epoxygulve blevet så populære?

I starten var epoxy brugt primært i industrien, men de senere år ser vi mange boligmagasiner og indretningseksperter indrette i en mere industriel stil i hjemmet. Det gjorde at epoxygulve pludselig blev utrolig populært i de danske hjem.

Med et epoxygulv er almindelige familier også sikret en nemmere hverdag, man skal ikke være bange for at ens børn tager saftevand på gulvet, eller at de kommer til at gå ind med beskidte støvler. Rengøringen af epoxy gulve er utrolig nem og det er der som sagt mange børnefamilier der sætter stor pris på.

Hvad koster et epoxygulv?

Prisen på et epoxygulv kan variere rigtig meget alt efter hvilke faktorer der spiller ind. Det første en fagmand vil spørge dig om er hvor mange kvadrat meter det drejer sig om. Jo mindre et gulvareal, jo mere vil det også koste per kvadratmeter. Derefter vil han sikkert spørge til hvilket gulv der er nu og hvordan standen er på det. Sidst men ikke mindst vil han spørge til hvor i landet arbejdet skal udføres og hvornår du forventer arbejdet skal udføres.

Som udgangspunkt vil et nyt epoxygulv koste et sted mellem 500 til 750 kroner per kvadratmeter, men som sagt er der flere ting der spiller ind i at beregne den rette pris.

Få tilbud på et skridsikkert epoxygulv

Du kan enten selv gribe fat i telefonbogen og starte med at ringe rundt til diverse malere og gulvfirmaer og efterspørge en pris på maling af skridsikre epoxygulve. Herefter skal du så sammenligne priser og vilkår for arbejdet. Du kan også gå ind på 3byggetilbud.dk og udfylde formularen og beskrive din opgave. Herefter vil du få 3 tilbud fra lokale håndværkere og du kan i ro og fred vælge det bedste.

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.

Fagtilbud.dk