Hvad koster polering af betongulv?

Hvad koster polering af betongulv? Som udgangspunkt kan du godt budgettere med en pris mellem 180-270 kroner pr. kvadratmeter. Et gulvareal på 50 kvadratmeter vil derfor koste i omegnen af 9.000-13.500 kr.

OBS: * Alle priseksempler er vejledende *
Vi råder dig til at indhente flere tilbud hos lokale fagfolk, for at få et mere præcist estimat af prisen. Indhendt gratis tilbud her.


Har du et betongulv som skal poleres, så er du kommet til det helt rette sted. Her kigger vi nærmere på hvad det koster at få en gulvmand ud for at polere betongulvet, samt hvor lang tid en behandling holder og hvad du ellers skal være opmærksom på. 

Der er mange grunde til at polere et betongulv, først og fremmest giver det en flot overflade, men også fordi at du får et mere slidstærkt og modstandsdygtigt gulv.

Konklussion

Som du kan læse dig til, så er der mange fordele ved at polerede betongulve, som du også kan læse, så kræver det dog vedligeholde og det skal poleres en gang hvert 2-5 år. Vi håber du kunne bruge denne guide og du fik svar på dine spørgsmål omkring polering af betongulve.

Har du behov for en fagmand, så kan du indhente 3 gratis tilbud her. Du skal blot udfylde formularen på siden og derefter vil du modtage dine tilbud. Herefter kan du trygt sidde derhjemme og læse dine tilbud igennem og vælge det bedste. Det er både gratis og uforpligtende at indhente tilbud.

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.