Indhent 3 tilbud fra lokale fagfolk – 100% Gratis

Om os

Din genvej til et hurtigt håndværkertilbud

Har du et byggeprojekt, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige håndværker. Fagtilbud.dk, er en online portal, der gør det nemt at indhente tilbud fra lokale fagfolk.

Sådan fungerer det

1. Udfyld formularen

Beskriv din opgave og indsend den.

2. Vi finder håndværkerne

Vi matcher dig med 3 tilbud fra lokale fagfolk.

3. Sammenlign dine tilbud

I ro og fred, kan du sammenligne de 3 tilbud og vælge det bedste.

Typiske spørgsmål

Har du stadig spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, her kan du læse nogle af de typsike spørgsmpl og svar vi løber ind i.

Ja det er 100% gratis og uforpligtende at indhendte tilbud. Du forpligter dig altså heller ikke til at takke ja til et tilbud.

Når du indser din opgave, så ringer vi dig op indenfor et par minutter. Det gør vi for at verificere opgaven og stille uddybbende spørgsmål til opgaven. Herefter går vi igang med at sende opgaven i udbud. Vi gør vores bedste for at du skal have alle 3 tilbud indenfor 48 timer.

Nej absolut ikke. Du kan takke pænt nej tak, til alle de tilbud du får. Takker du nej, så er du velkommen til at tage fat i os igen og vi vil gøre vores bedste for at finde 3 nye tilbud.

Seneste artikler fra vores blog

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.