Revner i nyt epoxygulv, hvordan reparerer jeg dem?

Revner i nyt epoxygulv, hvordan reparerer jeg dem?

Jeg har netop fået lagt et epoxy gulv i min kælder, det ser super flot ud, men allerede efter et par dage begyndte jeg at kunne se små revner i gulvets overflade. Det er selvfølgelig langt fra hvad jeg havde håbet på, da det bare ser sjusket ud. Spørgsmålet er så, hvad jeg kan gøre, den sidste løsning jeg ønsker er at fjerne epoxyen og starte forfra.

På forhånd tak,
Lars

Har du brug for en fagmand? Indhent gratis tilbud fra lokale fagfolk

Svar fra Ekspertpanelet

Kære Lars, tak for dit indsendte spørgsmål, det er godt nok trist når resten af gulvet ellers er flot og som du ønsker det. Jeg kna sagtens sætte mig ind i at det er frustrerende når man havde set frem til noget andet. Der er lidt forskellige ting du kan gøre fra nu af.

Små revner i gulvet, kan fyldes op med epoxymasse og spartles så man igen får en flot overflade.

Hvis der er tale om en meget stor gulvoverflade, så er det smarteste at lave dilatationsfuger. Det gør at man nemmere kan kontrollere revnerne og gemme dem af vejen.

Jeg er fuldt forståelig overfor at du ikke magter at starte helt forfra, det kan være et stort arbejde, så prøv om ikke du kan spartle overfladen med epoxymasse. hvis det ikke hjælper så er der enten den udvej at leve med det, eller starte helt forfra.

Vh. Fagtilbud – Indhent 3 gratis håndværkertilbud her.

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.