Nedrivning af gylletank – Hvad skal jeg være opmærksom på?

Nedrivning af gylletank – Hvad skal jeg være opmærksom på?

Har du på din gård, en gammel gylletank, som ikke længere bliver brugt og skal den derfor nu rives ned, så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse meget mere om hvad du skal være opmærksom på hvis gylletanken skal nedrives og samtidig viser vi dig hvordan du opnår den bedste pris på at få arbejdet udført af professionelle fagfolk.

Hvorfor skal gylletanken rives ned?

I første omgang er det vigtigt at vide mere omkring hvorfor gylletanken, skal rives ned, er det fordi landbruget ligeledes er nedlagt og gylletanken, dermed ikke skal bruges mere. Eller er det for at der skal bygges en ny og mere moderne løsning op.

Hvis det er fordi der skal bygges en ny og mere moderne gylletank, så kunne det måske være værd at få en entreprenør til at kigge på om man kunne foretage en renovering, eller genbruge vise elementer af den gamle gylletank for at spare på projektet.

Hvem kan udføre arbejdet?

Hvis vi udelukkende snakker om nedrivningsarbejdet, så bør du sætte dig i kontakt med et større nedrivningsfirma som kan klare den type af opgaver. Er det en stor gylletank som der er tale om, så skal der også store og tunge maskiner til.

Et nedrivningsfirma, kan enten give dig en slut pris eller en pris beregnet på antal af timer. Der kan være fordele og ulemper ved begge løsninger. man kan sige at, hvis du regner med at der kan komme uforudsete udfordringer op, så er en samlet pris nok det bedste.

Hvad koster nedrivning af gylletank?

Hvad koster nedrivning af gylletank? Prisen kan variere rigtig meget, der er med andre ord mange faktorer der spiller ind. Som minimum skal du nok regne med en pris på +100.000 kr.

Hvor stor er gylletanken – Hvor stor gylletanken er, spiller en stor rolle for, hvad det endelige arbejde vil koste at få udført. Ligeledes vil nedrivningsfirmaet, spørge indtil om tanken skal tømmes eller om der er andre ting de skal tage højde for.

Hvor i landet skal arbejdet udføres – Priserne på denne type arbejde varierer meget i forhold til hvor i landet arbejdet skal udføres. Vi ser at priserne omkring de store byer er væsentligt højere end ude på landet.

Sådan indhenter du tilbud

Det første du bør gøre er at besøge denne side, her kan du indhente tilbud på nedrivningsarbejde. Du kommer så til en formular, hvor du skal udfylde dine kontakt oplysninger. Det næste du skal gøre er at beskrive din opgave så grundigt som muligt. Beskriv præcist, hvor stor gylletanken er og hvad arbejdet består i.

Det næste der så sker er at du vil blive ringet op og din opgave vil blive valideret. Når den er valideret, så går de med det samme i gang med at indhente de bedste tilbud og priser på vegne af dig. Indenfor 48 timer skulle du gerne have 3 forskellige tilbud på dit bord.

Når du har dine tilbud foran dig, så kan du i ro og fred læse dem igennem og se hvor du kan spare mest. Det er vigtigt at få sammenlignet så mange priser som muligt, så du ikke blot tager det første og det bedste.

Det med at indhente flere tilbud er en god ide, ikke mindst fordi du kan se hvad andre tager for arbejdet, men når et firma ved at de er i udbud med andre, så bliver de nødt til at være konkurrencedygtige på prisen og i sidste er det en stor fordel for dig. Det er værd at huske på at det er både gratis og uforpligtende at indhente tilbud, du forpligter dig altså ikke til at vælge et af de fremsendte tilbud.

Få 3 Tilbud fra lokale Fagfolk

Indsend din byggeopgave og du vil indenfor 48 timer modtage op til 3 forskellige tilbud fra lokale fagfolk, der står klar til at udføre arbejdet. Det er gratis og 100% uforpligtende at modtage dine tilbud, så indsend din opgave nu.